Dj nunta Brasov
PREV
NEXT

Cum sa alegi un DJ pentru nunta - Brasov

Cei mai multi invitati la o nunta spun ca partea memorabila a acesteia este petrecerea. Este momentul cand femeile isi pot pune deoparte tocurile si pot dansa alaturi de parteneri, prieteni si familie toata noaptea. Iar muzica va conta cu siguranta, deci e important sa alegi pe cineva care sa se potriveasca gusturilor tale. Cum alegi un Dj pentru nunta ta? Iata cativa factori pe care ai putea sa ii ai in vedere:

dj pentru nunta brasov

Seteaza un buget

Daca nu stii care sunt costurile unui Dj pentru nunta, este posibil sa fie dificil sa stii ce buget sa aloci. Cu toate acestea, este bine sa iti setezi o suma maxima pe care ai putea-o aloca si apoi sa inspectezi piata pentru a vedea care sunt costurile generale. Daca ai o recomandare din surse sigure sau daca ai auzit un playlist pus de un DJ la o nunta, playlist ce ti-a placut foarte mult, atunci poate e bine sa alegi din start ce ti-a placut, chiar daca depaseste bugetul alocat. La urma urmei, pretecerea de nunta e numai una si este important sa te simti bine, atat tu, cat si invitatii tai. Daca totusi nu doresti sa depasesti bugetul absolut deloc, trebuie sa tii cont ca vei primi ceea ce platesti si ca exista riscul sa alegi cel mai ieftin DJ de pe piata si sa te dezamageasca.

Recenzii si recomandari

Cand cauti un DJ pentru nunta, primul lucru pe care il poti face este sa iti intrebi apropiatii daca iti pot recomanda pe cineva. Chiar si mai bine, daca ai fost de curand la o nunta unde ti s-a parut muzica fantastica, atunci poti contacta cuplul respectiv si le poti cere datele de contact ale DJ-ului pe care l-au avut. Nu exista o auditie mai buna decat sa vezi DJ-ul “in actiune”. De fapt, se pare ca 75% din cuplurile care isi aleg un DJ pentru nunta o fac alegand pe cineva pe care l-au vazut deja la o petrecere la care au participat.

Flexibilitatea unui DJ pentru nunta

Exista DJ care au un playlist special, o serie de cantece pe care le difuzeaza la orice nunta, intr-o anumita ordine. Daca observi ca DJ-ul cu care discuti este flexibil referitor la preferintele voastre, daca doreste sa va intalniti pentru a pune la punct un playlist sau daca iti cere anumite melodii pe care vrei neaparat sa fie difuzate la petrecere, atunci stii ca faci alegerea potrivita. Flexibilitatea este o cerinta mandatorie intrucat se stie ca preferintele muzicale difera de la persoana la persoana. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in general miresele au deja formata o idee despre cum va arata petrecerea si pe ce melodii se va dansa.

 

Nu lasa alegerea unui DJ pentru nunta sa fie o activitate coplesitoare pentru tine. Daca esti din Brasov sau doresti sa iti organizezi nunta in Brasov, atunci cere o oferta din partea DJ Mario Brasov pentru a vedea daca indeplinim cerintele tale.

TOP