VIDEO:

DJ Mario - DJ Nunta Brasov

Ai nevoie de un DJ Nunta Brasov care sa fie el insusi spiritul petrecerii? Ai nevoie de cineva care sa intuiasca gusturile muzicale ale invitatilor, care sa stie cand si ce melodie trebuie pusa, care sa stie cum sa intretina spiritul de petrecere in sala si care sa reuseasca sa ii scoata la dans atat pe prietenii vostri cat si pe rudele pe care le-ati cunoscut cu doar cateva ore in urma? Daca raspunsul la intrebarile anterioare este da, atunci ai ajuns in locul potrivit si iti multumim ca ne vizitezi galeria foto/video. Prin intermediul click-ului tau pe aceasta pagina poti poti vedea cum se distreaza invitatii din cadrul evenimentelor noaste si astfel vei putea sa decizi mai usor pe cine alegi sa fie sufletul petrecerii tale.

Avem un repertoriu muzical foarte diversificat astfel incat toti invitatii se vor simtii bine alaturi de noi si acesta este un lucru garantat de experienta pe care DJ Mario - DJ Nunta Brasov o are in domeniu - peste 15 ani in domeniu si sute de evenimente de succes. Totodata, va asiguram servicii de cea mai inalta calitate prin intermediul echipamentului pe care il vom folosii la evenimentul dumneavoastra: sonorizare cu o capacitate de pana la 6000w, peste 40.000 de melodii, playlist personalizat pentru fiecare eveniment in parte, consola de mixat profesionala, microfoane fara fir, reflectoare, jocuri de lumini, masina de fum etc.

Ceea ce ne face pe noi fericiti este multumirea clientilor dupa fiecare eveniment fericit sarbatorit alaturi de noi. De-a lungul timpului am avut parte de o multime de miri si mirese care ne-au recomandat prietenilor tocmai datorita atmosferei incendiare pe care am reusit sa o cream la fiecare eveniment la care am participat. Aceasta este cea mai mare reusita pentru un DJ Nunta Brasov: sa creeze momente unice si sa intretina audienta in cel mai bun mod cu putinta.

Puteti sa il contactati pe DJ Mario - DJ Nunta Brasov la numarul de telefon 0723 26 84 18 sau prin intermediul formularului de contact.

TOP